Hogyan használjam?

Szöveg nagyítása Szöveg kicsinyítése Nyomtatás

HA NEM LÁTJA

Nem jelenik meg a tesztközvetítés. Mit kell letöltenem, hogy a böngészőmben nézhessem az ekonferencia videóit?

Figyelem: Egyes tűzfalak korlátozhatják a mozgóképek megjelenítését. Ebben az esetben kérjük, ellenőrizze tűzfalbeállításait vagy forduljon rendszergazdájához. A TCP 1935-ös portot kell engedélyezni a tűzfalon.

Amennyiben nem jelenik meg a tesztvideó, úgy az Ön gépének böngészőjéhez valószínűleg nincs telepítve a Flash megfelelő pluginje. Ezek feltelepítéséhez az alábbi lehetőségek közül választhat:

A letöltéshez kattintson ide vagy böngészőjének bővítmények kezelése menüpontjában ellenőrizze, hogy a bővítménye engedélyezve van-e. Amennyiben nincs, úgy engedélyezze.

 

HA NEM HALLJA

Megjelenik a lejátszófelület, de nincs hang. Mit tehetek?

Kérjük, hogy ellenőrizze, be van-e kapcsolva a hangszórója.

Amennyiben be van kapcsolva a hangszóró, akkor ellenőrizze, hogy a megfelelő kimenetbe csatlakoztata-e a hangszóró kábelét. Ez általában zöld színű.

Ha a hangszóró a megfelelő kimeneti pontba van csatlakoztatva, akkor ellenőrizze, hogy a hangerőszabályozó a programban nagyon halk fokozatra állítva, esetleg némítva.

Amennyiben a hangerő nincs túl halkra vagy némára  beállítva, akkor kérjük ellenőrizze, hogy a hangkártya meghajtó programja telepítve van-e és az megfelelően működik-e.

 

SEGÍTÜNK!

Ha a fentiekben nem találta meg segítségét, akkor kérjük, hogy 8 és 16 óra között hívja ügyfélszolgálatunkat: 1/202-2199/200 telefonszámon.

 

TECHNIKAI FELTÉTELEK ÖSSZEFOGLALÁSA

A távkonferenciához szükséges eszközök:

  • Flash Media Player kompatibilis böngésző, amiből érdemes a legfrissebb verziót használni. Ilyen böngészők a Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer stb. (a felsorolásban a névre kattintva a kiválasztott böngésző letöltőoldalára jut).
  • Flash Media Player plugin, amiből érdemes a legfrissebb verziót használni (innen letöltheti)
  • Installált és rendben működő hangkártya
  • Csatlakoztatott hangszóró
Nyomtatás Főoldalra Nyomtatás Nyomtatás A lap tetejére A lap tetejére